user_mobilelogo

 

Kinderopvang na uw kraamtijd

Naast kraamzorggerelateerde diensten en producten werkt PKZ, vanwege een gezamenlijke visie op de zorg voor jonge kinderen en gezinnen, ook samen met de kinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen. Voor een beknopt overzicht verwijzen wij u naar onderstaande tekst.

 

 

 

 

 

  

 

 

EEN KINDJE OP KOMST, EN NU?

 

 

Gefeliciteerd!

 

Er is een bijzondere periode aangebroken om heerlijk van te genieten. Naast genieten, komen er tijdens de zwangerschap opeens veel nieuwe zaken op u af. In deze periode neemt u dan ook tal van belangrijke beslissingen waarbij u uit wilt kunnen gaan van betrouwbare informatie. Voor de eerste periode is het organiseren van professionele kraamzorg essentieel maar ook is het vinden van een fijne plek voor uw kind, wanneer u na de bevalling weer gaat werken, van groot belang. Als (aanstaande) ouder wilt u vanzelfsprekend het allerbeste voor uw kind. Bij ons bent u voor beiden aan het goede adres.

 

PKZ Kraamzorg is sinds 1994 een begrip in Zoetermeer

Bij PKZ vindt u de zorg voor u en uw gezin die u nodig hebt voor, tijdens en de eerste dagen na de bevalling.

 

  &

 

Kinderopvang De Drie Ballonnen is méér dan kinderopvang

Bij Kinderopvang De Drie Ballonnen bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor een omgeving waarin u en uw kind zich thuis voelen, zodat u met een gerust hart kunt gaan werken.

 

 

Samen één pedagogische visie

De Drie Ballonnen en PKZ Kraamzorg delen tevens een unieke pedagogische visie: “Wat je zaait is wat je oogst”. Alles wat we de kinderen van jongs af aan meegeven (zaaien) draagt bij aan hun ontwikkeling (oogsten). Dus hoe mooi is het om als opvoeder iets in handen te hebben om bewust positieve dingen aan kinderen mee te geven?

Deze visie biedt een verfrissende en inspirerende nieuwe kijk op kinderen en opvoeden. Om deze visie terug te koppelen naar de dagelijkse praktijk gebruiken we de methode Zaaigoed. Zaaigoed bestaat uit 28 positieve boodschappen die je als opvoeder in iedere opvoedingssituatie kan gebruiken. Door met Zaaigoed te werken helpen we mee aan een gunstig pedagogisch klimaat die erg belangrijk is in de eerste jaren van het kind. Zo dragen wij ons steentje bij aan de toekomst. Want alle kinderen van nu zullen de volwassen van later zijn.

 

 

Meer informatie

Wij begrijpen dat u bij de keuze van kraamzorg en kinderopvang niet over één nacht ijs gaat en adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

 

Voor aanvullende informatie over de kraamzorg van PKZ Kraamzorg, verwijzen wij u graag naar de website www.pkzkraamzorg.nl of naar onze kraamconsulenten, bereikbaar op werkdagen van 9.15 tot 15.15 uur, op telefoonnummer 079-343 13 14.

 

Om u een indruk te geven over de kinderopvang en van wat De Drie Ballonnen u kan bieden, geven wij hieronder een beknopt overzicht van onze diensten. Voor meer informatie over kinderopvang kunt u terecht bij de afdeling Planning van de Drie Ballonnen. Zij helpen u graag bij het maken van een keuze. De afdeling is iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur via het telefoonnummer 079- 7600201 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt uiteraard ook terecht op de website www.drieballonnen.nl , bij het kopje informatie en dan diensten, leest u meer over onze opvangvormen en pakketten. Door het ruime aanbod van pakketten, kunt u de keuze maken die het beste bij u past. De Drie Ballonnen heeft ruime openingstijden en is het gehele jaar open ( m.u.v. de feestdagen )

 

 

De Drie Ballonnen                                      

 

 

Een bewuste keuze

Wanneer u voor Kinderopvang De Drie Ballonnen kiest, dan kiest u bewust voor kwaliteit met gepassioneerde pedagogisch medewerkers en een uitdagend aanbod. Want uw kind is het waard!

Ook voor uw allerkleinste is het belangrijk dat hij/zij zich spelenderwijs kan ontwikkelen. Dat doen wij onder andere met leuke én leerzame (spel)activiteiten, waarmee wij de ontwikkeling van de 8 ontwikkelingsgebieden van uw kind spelenderwijs stimuleren.

 

 

Altijd bij u in de buurt

De drie Ballonnen heeft in veel wijken van Zoetermeer verschillende kinderdagverblijven. Onze locaties kunt u vinden op onze website onder het kopje locaties.

 

 

Eerst een rondleiding en sfeer proeven

Natuurlijk bent u benieuwd naar de locatie waar uw voorkeur naar uitgaat en wilt u deze vooraf graag even zien en kennismaken met de pedagogisch medewerkers. U bent van harte welkom voor een rondleiding. Wij nemen dan tevens uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. U kunt direct een afspraak maken met de locatie waar uw voorkeur naar uitgaat.

 

 

Wennen is fijn en belangrijk voor kinderen!

Voor een ouder is het altijd spannend om hun kind voor de eerste keer naar het kinderdagverblijf te brengen. Daarom wilt u natuurlijk dat je kindje eerst komt wennen. Bij De Drie Ballonnen is er voor geplaatste kinderen altijd vooraf een (gratis) wen periode en intakegesprek op de groep waar uw kind geplaatst is. Zo leren u en uw kind de omgeving en de andere kinderen kennen en ontstaat er een vertrouwensband met de medewerkers. Uw kind zal zich op deze wijze snel veilig voelen.

 

 

Voeding en luiers zijn inbegrepen

Bij de Drie ballonnen is de opvang geheel verzorgd: luiers, babyvoeding, fruit, verantwoorde tussendoortjes broodmaaltijden en drinken zijn bij de prijs inbegrepen. Borstvoeding kun je gekolfd meegeven. Ook kunt u uw baby op een rustig plekje komen voeden.

 

 

Wat kost kinderopvang? (tarieven)

Bij De Drie Ballonnen kunt u kiezen uit verschillende keuzepakketten met een verschillend aantal dagdelen opvang en wij bieden flexibele opvang. De Drie Ballonnen heeft een voordelig uurtarief. Onze medewerkers van de afdeling Planning helpen u graag bij het maken van uw keuze. Tevens kunt u op onze website www.drieballonnen.nl alle tarieven vinden.